-12%ناموجود
بازی کارتی شیش قلو و توضیحاتی درباره آن
در بازی کارتی شیش قلو ابتدا کارتهای آغازین، بر روی میز چیده میشوند. این کارتها، آغازگرِ ردیفهایی هستند که بازیکنان باید ادامه داده و کامل کنند… بازیکنان، هرکدام یک کارت را انتخاب کرده و سپس همگی سعی میکنند کارت انتخابی خود را در یکیاز ردیفها جای دهند…اگر کارت انتخاب شدهی بازیکن، جایی در یکیاز ردیفها نیابد، امتیازات منفی خطرناکی در انتظار او خواهد بود…
هدف بازی کارتی شیش قلو، کارت برنداشتن است! هر کارتی که به اجبار بردارید، به تعداد کله گاوی های روی خود، امتیاز منفی نصیب تان می کند! بازیکنی که در پایان، کم ترین امتیاز منفی را داشته باشد، برنده بازی خواهد بود!
بازی فکری و تاثیر آن روی سلامت ذهن
در مجموع بازی به زندگی شادی می دهد و بیشتر وقت ها بازی های فکری باعث بهبود سلامتی ذهنی و زندگی ما می شود. انجام دادن بازی های فکری فعالیتی نیست که فقط زمانی که حوصله داریم انجام بدیم، انجام بازی های فکری حتی زمانی که حوصله نداریم هم می تواند بسیار جذاب باشد!
از سن و سال ما که دیگر گذشته است؛ این جمله که پر است از انرژیهای منفی و مخرب میتواند، زندگیتان را به دره رکود و رخوت بکشاند. این جمله را بارها از زبان آشنایانتان شنیده اید و یا شاید خودتان از این جمله منفی استفاده کرده اید. بازی فکری یکی از مواردی است که پیر و جوان نمیشناسد. براساس کدام قانون و تفکر منطقی، بزرگسالان نباید بعضی از کارهایی را که سراسر فایده است، انجام دهند؟
بازیهای کارتی، معمولا شامل تعدادی کارت هستند که دو یا چند نفر با هم برای رسیدن به نتیجهای خاص رقابت میکنند. بازی کارتی شیش قلو هم از همین دسته از بازی ها می باشد که صمیمیت و ارتباطات را افزایش میدهد و البته حافظه را تقویت می کند.
خندیدن یکی از اثرات جانبی بازی های فکریست و یک محرک مهم برای بالا بردن آرامش ذهنی و لذت بردن از تمامی لحظات است. همچنین خندیدن و داشتن اوقات خوب در کل به کاهش استرس کمک می کند.
بازی های فکری فقط به کودکان اختصاص ندارند و شما میتوانید در کنار کودکان خود به بازی مشغول شوید و محیطی شاد و لذت بخش را برای کودکان و نوجوانان فراهم کنید.
بازیهای فکری عموما باعث میشوند تا در ذهن خود برنامهریزی کنید; نقشه بکشید و تلاش کنید، اطلاعاتی را به خاطر بسپارید که در شکست دادن حریفان به کمکتان میآیند. هدف از انجام بازی فکری بهبود حافظه، قدرت تفکر، افزایش سرعت انتقال و تقویت مهارتهای شناختی است.
بازی کارتی شیش قلو یک بازی مفید برای کودکان 8 سال به بالا می باشد; این بازی یک بازی 45 دقیقه ای می باشد و برای سنین 8 سال به بالا بسیار مناسب است; شما می توانید در کنار کودکان خود به بازی کردن مشغول شوید و البته اینکه تعداد بازیکنان در بازی کارتی شیش قلو 2 تا 10 نفر می باشد.
از جمله مزایای بازی فکری میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
تقویت حافظه؛
افزایش سرعت انتقال؛
افزایش سرعت تفکر؛
افزایش مهارتهای شناختی؛
افزایش سطح تمرکز؛
افزایش مهارت استقلال در تفکر و برنامهریزی.
dorsa –
کاش موجود داشتین