نمایش دادن همه 14 نتیجه

بازی فکری مونوپولی جزو دسته بازی‌های تخته‌ای است که محبوبیت جهانی دارد. در بازی مونوپولی (monopoly) ضمن اینکه ذهن خود را به چالش می‌کشید باید تلاش کنید در لحظه بهترین تصمیم ممکن را اتخاذ کرده و کاملا هوشمندانه عمل کنید تا بتوانید از سایر بازیکنان پیشی بگیرید؛ از این رو اگر دوست دارید قدرت ذهنی خود را با چاشنی هیجان به چالش بکشید، پیشنهاد آرتی کالا به شما بازی مونوپولی است.

 

بازی فکری مونوپولی چیست؟

بازی فکری مونوپولی یک بازی فکری قدیمی و محبوب از دسته بازی فکری‌های تخته‌ایست. محبوبیت این بازی به حدی است که علاوه بر نسخه فیزیکی آن، بازی آنلاین فکری مونوپولی نیز برای نصب روی گوشی‌های اندروید و ios طراحی شده است.

عبارت مونوپولی از ترکیب دو واژه یونانی مونو (mono به معنی تنها) و پولی (poly به معنی فروش) به دست آمده است. مونوپولی در لغت به معنی انحصارگری و انحصارطلبی است. این واژه علاوه بر اینکه عنوان یک بازی محبوب است، در علم اقتصاد به یکی از روش‌های سرمایه گذاری هم گفته می‌شود.

در بازی monopoly شما باید با استفاده از دو تاس شش وجهی مهره خود را روی خانه‌های تخته بازی حرکت دهید، املاک بخرید، بفروشید و تجارت کنید، با سایر بازیکنان مذاکره کنید و در نهایت خودتان را به بیشترین ثروت و حریفان خود را به ورشکستگی برسانید.

بازی مونوپولی در کنار بازی بودن، یک نماد فرهنگی است. در ادامه به این مسئله و تاریخچه بازی مونوپولی که به اندازه خود بازی جالب است، بیشتر می‌پردازیم.

 

بازی monopoly چگونه است؟

در بازی مونوپولی شما باید با استفاده از دو تاس شش وجهی مهره خود را روی خانه‌های تخته بازی حرکت دهید، املاک بخرید، بفروشید و تجارت کنید، با سایر بازیکنان مذاکره کنید و در نهایت خودتان را به بیشترین ثروت و حریفان خود را به ورشکستگی برسانید.

بازی مونوپولی یک نماد فرهنگی است. در انتهای مقاله به این مسئله و تاریخچه بازی مونوپولی که به اندازه خود بازی جالب است، بیشتر می‌پردازیم.

 

انواع بازی فکری مونوپولی جدید

بازی فکری مونوپولی انواع مختلفی دارد و برخی از برندهای ایرانی در زمینه بازی فکری نیز اقدام به انتشار نسخه‌های ایرانیزه شده این بازی کرده‌اند. با این حال نمی‌توان گفت بهترین مدل بازی مونوپولی (monopoly) کدام یک است. بهترین بازی مونوپولی جدید همان نسخه‌ای است که شما دوست دارید و از نظر هر شخص متفاوت است.

لیست زیر انواع بازی فکری مونوپولی جدید در سبک‌ها و برندهای مختلف است:

بازی فکری مونوپولی مدل کارتخوان دار

بازی فکری مونوپولی مدل باب اسفنجی

بازی فکری مونوپولی مدل دبلیو az129

بازی فکری مونوپولی کد shb20

بازی فکری مونوپولی بازیمن

بازی فکری مونوپولی کلاسیک

 

خرید بازی مونوپولی جدید

اگر قصد خرید بازی مونوپولی کلاسیک یا هر سبک دیگر از بازی مونوپولی جدید را دارید و می‌خواهید بدانید آیا بازی مونوپولی قیمت مناسبی دارد، خوب است بدانید در میان انواع بازی‌های فکری با قیمت سرسام آور، بازی مونوپولی قیمت معقولی دارد.

جهت مشاهده عکس های بازی فکری مونوپولی، اطلاع از قیمت و خرید بازی مونوپولی اورجینال و خرید بازی مونوپولی فارسی می‌توانید به سایت فروشگاه آرتی کالا مراجعه کنید.

 

قیمت بازی فکری monopoly

بازی فکری monopoly انواع مختلفی دارد و شما می‌توانید این بازی را از اکثر فروشگاه‌های معتبر سطح شهر خریداری کنید؛ اما شاید در این حین با قیمت‌های مختلفی مواجه شوید؛ پس خوب است به نکاتی همچون اصالت و اورجینال بودن بازی دقت داشته باشید.

بازی‌های اورجینال کیفیت بهتری دارند؛ پس بهتر است برای تجربه یک بازی هیجان‌انگیز و حفظ حقوق مالک بازی، نسخه اورجینال بازی را تهیه کنید.

آرتی کالا یکی از فروشگاه‌های اینترنتی است که در حوزه ارائه بازی‌های مختلف، لوازم التحریر و غیره فعالیت دارد و تمام محصولات خود را با تضمین کیفیت، اصالت و همچنین با قیمت مناسب به فروش می‌رساند.

قیمت بازی فکری monopoly در مقایسه با حس هیجانی که به شما هدیه می‌کند واقعا ناچیز است.

 

تاریخچه بازی مونوپولی

ممکن است تا کنون چیزهای دیگری راجع به تاریخچه بازی مونوپولی خوانده یا شنیده باشید. حق طراحی این بازی به نام چارلز دارو، یک تاجر اهل فیلادلفیا ثبت شده است و سپس کمپانی برادران پارکر حق معنوی بازی مونوپولی را از وی خریده و با بسته بندی شرکت هزبرو آمریکا توزیع کرده‌اند؛ اما این همه ماجرا نیست و آنچه در پس پرده تاریخچه ی بازی مونوپولی است خیلی مفصل‌تر از این حرف‌هاست؛ حقیقت این است که چارلز دارو خالق حقیقی مونوپولی نیست!

بازی مونوپولی در ابتدا با نام the landlord’s game در سال 1903 توسط زنی به نام الیزابت مگی فلیپس طراحی شد. الیزابت مگی این بازی را در اعتراض به سیستم مالیاتی کشور خود در آن سال‌ها، نشان دادن جنبه‌های منفی انحصار زمین توسط مالکان خصوصی و مخالفت خود با زمین خواری و غول‌های صنعتی طراحی کرد. هر چند تغییر اوضاع نابسامان کشور در زمینه نابرابری درآمد و انحصارگری محال به نظر می‌رسید؛ با این حال مگی در تلاش بود تا به وسیله این بازی باورهای سیاسی خود را که دنباله عقاید هنری جرج بود، در جهان منعکس کند. هنری جرج نویسنده و اقتصاددان معروفی بود که اعتقاد داشت مردم به جای پرداخت مالیات بر هزینه، باید برای زمین‌هایی که از آن استفاده می‌کنند هزینه بپردازند.

نسخه اولیه مونوپولی یا همان the landlord’s game در ابتدا دارای دو روش برای انجام بازی بود؛ یکی در صورت افزایش ثروت به بازیکنان پاداش می‌داد و روش دیگر جهت ایجاد انحصار بازیکنان را روبروی هم قرار می‌داد.

الیزابت مگی در همان سال‌ها حق امتیاز بازی لندلورد را به نام خود ثبت کرد. بازی فروش خوبی داشت و یک نسخه از آن در اسکاتلند هم تولید شد؛ با این حال این موارد به گونه‌ای نبودند که موفقیت چشمگیری برای بازی رقم بزنند. از طرفی هدف الیزابت مگی نیز از طراحی بازی بیشتر فرهنگ سازی و گسترش افکار و عقاید هنری جورج بود تا موفقیت مالی.

عقاید اصلاح طلبانه هنری جرج مورد استقبال گروه‌های کثیری از جمله سوسیالیست‌ها قرار می‌گرفت و انتقاداتی را هم برای وی از جانب بعضی محافل در ایالات متحده امریکا به همراه داشت. این گونه درگیری‌ها به هیچ وجه به نفع بازی الیزابت مگی نبود؛ اما او انتشار بازی را تا سال 1923 ادامه داد و سپس در آن سال حق امتیاز بازی را دوباره به نام خود ثبت کرد.

تا اینکه در یکی از شب‌های سال 1932، یک شام دوستانه سرنوشت این بازی را به کلی عوض کرد.

چارلز تاد از فیلادلفیا یک شب در سال 1932 دوست کودکی خود را به همراه همسرش چارلز دارو برای صرف شام به منزل خود دعوت کرد. پس از شام، تاد، چارلز دارو را با بازی لندلورد الیزابت مگی آشنا کرد. این بازی برای دارو جدید بود؛ از این رو از تاد خواست تا قوانین بازی را به صورت کتبی برای وی روی کاغذ بنویسد و پس از آن، چارلز دارو در همان شب با ایجاد یک سری تغییرات کوچک در بازی از جمله نام آن، بازی مونوپولی را به نام خودش عرض کرد.

دارو در ابتدا به دلیل اینکه وضع مالی مناسبی نداشت سعی کرد ایده مونوپولی را به کمپانی دیگری از جمله پارکر برادرز بفروشد؛ اما از پیشنهاد او استقبال چندانی نشد؛ از این رو او تصمیم گرفت خودش بازی را تولید کند. مدتی بعد با افزایش فروش و محبوبیت بازی مونوپولی، کمپانی‌های زیادی از جمله برادران پارکر به خرید حق پخش بازی تمایل نشان دادند و در نهایت چارلز دارو با فروش این بازی به پاركر برادرز میلیون‌ها دلار پول کسب کرد. این در حالی بود که درآمد الیزابت مگی برای اختراع بازی 500 دلار بود و واقعیت امر هم این بود که این بازی و ایده آن در اصل به الیزابت مگی تعلق دارد؛ از این رو مگی سکوت نکرد و در میان گسترش مونوپولی و محبوبیت آن به نام چارلز دارو در میان مردم و مطبوعات، طی مصاحبه‌هایی در سال 1936 با واشنگتن پست و evening star انتقاد شدید خود را نسبت تصاحب ایده بازی توسط چارلز دارو اعلام کرد. او در مقابل لنزهای دوربین تخته‌های بازی را بالا برد تا ثابت کند این بازی در وهله اول به او تعلق دارد و ایده اصلی مونوپولی از آن او است.

با وجود تمام تلاش‌های الیزابت مگی در راستای احقاق حقوق از دست رفته‌اش در مورد بازی مونوپولی (the landlord’s game)، سال 1948 در گمنامی نسبی از دنیا رفت و نه در سنگ مزار و نه آگهی ترحیم وی از نقش او در ایجاد بازی مونوپولی یاد نشد. با گذشت سال‌ها نام الیزابت مگی به عنوان صاحب اصلی مونوپولی بیشتر در بین لایه‌های پنهان تاریخ گم شد؛ به طوری که اکنون اغلب مردم این بازی را متعلق به چارلز دارو و تحت پخش کمپانی برادران پارکر می‌دانند.